Sjećamo se našeg Matije

Sjećamo se našeg Matije. Mi smo košarkaški klub, ali prije svega smo roditelji, djeca, prijatelji, nona ili nonić… Neka nas Matijina priča inspirira da danas budemo bolji prema svojoj djeci, roditeljima, prijateljima… prema ljudima oko nas. Napravimo nešto lijepo, napravimo nešto ludo. Pokažimo koliko nam je stalo.Napravimo kako je Dijana napisala u svojoj objavi što je prenosimo u cijelosti.#mismokastav#carolijatraje26.4.2018.-26.4.2021.

Danas ne želim da se prisjećamo dana kada nas je Matija napustio.Danas želim da se prisjećamo njegovog života,osmijeha,topline,dobrote.Ne plačite danas i ne idite na groblje…njega tamo ionako nema.On je u svima nama…u šumu valova,u njihanju grana na drveću,u valu mora,u onom strancu koji vas podsjeti na njega…u našim srcima i sjećanjima.Danas se prisjetite jednog mladića koji je s nama dijelio i tugu i veselje,pružio nam privilegiju da budemo dio njegovog života.

Pojedite pizzu,popijte pivu(radler crvenu naranču)….ma možete i nešto žešće…pojedite bijelu milka čokoladu,gumene bombone…one kisele iz Milera,potrčite,udahnite duboko,prošetajte uz more,u šumu,nasmijte se nekom strancu,napravite neko dobro djelo,zabijte koš,smijte se,pričajte viceve,vi koji ste ga znali ispričajte nekome tko ga nije znao priču o Matiji,ljubite se…volite se.Vi Matijini prijatelji i vršnjaci,danas napravite nešto i za mene.Zagrlite svoje mame.Poljubite ih.Bez riječi,bez razloga.Recite im da ih volite.To je ono što meni najviše nedostaje…Matijin zagrljaj,njegov glas…da mi kaže:mama.Moje jučer…moje danas…moje sutra.U svemu te ima♥️

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *